JD HAVUZ GÜVENLİK ALARM PRESCİO

Ürün Kodu: #00042264

Marka: DESJOYAUX

% 25

İNDİRİM

Bu ürün stoklarımızda mevcuttur.
En geç 29 Nisan, 2024 Pazartesi günü kargoda.
LÜTFEN ÖNCELİKLE AŞAĞIDAN SEÇİMİNİZİ YAPINIZ

TELEFONDA SİPARİŞ VER

(0216) 599 0313

Tıklayın, telefonunuzu bırakın. Sizi arayalım.

24-Saatte Kargo Ücretsiz Kargo

Yüzme havuzu alarmı Alarm Precisio

Havuz güvenlik alarmı.

Alarm Hassas yüzme havuzu alarmı, temel güvenlik ekipmanları, yürürlükteki standarda göre:

Bu Alarm Précisio yüzme havuzu alarmı, yüzme havuzlarının korunmasına ilişkin yasanın kriterlerini karşılayan tam bir güvenlik cihazıdır. Bu yüzme havuzu alarm sistemi, NF P90-307-1 standardına göre tasarlanmış ve yapılandırılmıştır. Yüzme havuzunuzu güvence altına almak için bu Alarm Précisio yüzme havuzu alarm güvenlik ekipmanını tercih edin.

Bu yüzme havuzu alarmı dalgaları algılar ve güçlü bir sesli uyarıyla sizi uyarır:

Alarm Précisio yüzme havuzu alarmı, herhangi bir yabancı cismin düşmesini uyarmak için yüzme havuzu suyunuzdaki dalgaları algılayan batık bir alarmdır. Algılama ünitesinden oluşur ve havuz kenarına kurulur. Alarm Précisio yüzme havuzu alarmı çok yüksek bir hassasiyete sahiptir, aslında yüzme havuzunuzda üretilen dalgaları sürekli olarak analiz edebilen çok güçlü yeni bir mikroişlemci ile donatılmıştır. Prob 16 cm (+/- 3 cm) daldırılmalıdır. Alarm Précisio yüzme havuzu alarmı, standart NF P 90-307-1'e göre bir vücudun havuza girmesini algılar ve güçlü entegre 100 dB siren sayesinde sizi uyarır.
 10 X 5 M'ye kadar olan havuzlar için kurulumu kolay yüzme havuzu alarmı:
Modern tasarımıyla bu havuz alarmı, dış ortamınızla mükemmel uyum sağlar. Alarm Précisio havuz alarmı, yüzme havuzlarının büyük çoğunluğuna uyarlanır ve maksimum 10 X 5 M boyutlarındaki havuzlarda kullanılabilir. Daha büyük bir havuz için, onu birkaç havuz alarmıyla donatmalısınız. Yüzme havuzu alarm sisteminin yerinin seçimi aşağıdaki iki koşulu karşılamalıdır: en az 60 cm su derinliği ve pervazın alt tarafı ile su hattı arasında 8,5 cm ile 20 cm arasında bir mesafe. Alarm Précisio yüzme havuzu alarmınızı filtreleme sisteminden bir metreden daha uzağa yerleştirdiğinizden emin olun.
 Yüzme sırasında manuel olarak devre dışı bırakılabilen havuz alarmı:
Yüzerken, sadece gizli kodunuzu girerek Alarm Précisio havuz alarmı devre dışı bırakılır. 
Alarm Précisio yüzme havuzu alarmı, yüzmeyi bitirdiğinizde otomatik olarak tekrar devreye girer. Otomatik yeniden etkinleştirme süresi boyunca, sorumlu yetişkin, sistemin izleme işlevini yeniden başlatması için gereken süre boyunca kenarda kalarak havuzu izlemelidir. Gerçek yeniden etkinleştirme, kırmızı ışıktan yeşil ışığa geçişle gerçekleşir.
AYRINTILAR
Batık havuz alarmı.
10 X 5 M'ye kadar olan havuzlar için uygundur. (Daha büyük havuzlar için daha fazla havuz alarmı kurulmalıdır).
4 standart LR20 alkalin pil ile çalışır (dahil).
Kod ile sistem AÇIK / KAPALI.
NF P 90-307-1 ile uyumludur.
Havale / EFT (%3) :Sorunuz TL (KDV Dahil)

Bankalara özel taksit seçenekleri :

Temel kural olarak aldığınız ürünü teslimat tarihinden itibaren 14 iş günü içerisinde firmamızın düzenlemiş olduğu faturanız ve iade sebebinizi içeren bir not eki ile iade edebilirsiniz.

* İADE ÜRÜNLERİNİZİ MUTLAKA İADE SEBEBİNİZİ BİLDİREN BİR NOT EKİ VE FATURANIZ İLE GÖNDERİNİZ. * İade etmek istediğiniz ürünün faturası kurumsal ise, geri iade ederken kurumun düzenlemiş olduğu iade faturası ile birlikte göndermeniz gerekmektedir. İade faturası, kargo payı dahil edilmeden ( ürün birim fiyatı + KDV şeklinde ) kesilmelidir. Faturası kurumlar adına düzenlenen sipariş iadeleri İADE FATURASI kesilmediği takdirde tamamlanamayacaktır.

385 SAYILI VERGİ USUL KANUNU GENEL TEBLİĞİ UYARINCA YENİ UYGULAMA!

Eğer vergi mükellefi değilseniz, almış olduğunuz ürünü iade ederken elinizde bulunan firmamıza ait faturada ilgili iade bölümündeki bilgileri eksiksiz olarak doldurduktan sonra imzalayarak ürün ile birlikte bize geri göndermeniz gerekmektedir. Aksi takdirde iade işleminiz tamamlanmayacaktır. Genel iade şartları aşağıdaki gibidir;

* İadeler mutlak surette orjinal kutu veya ambalajı ile birlikte yapılmalıdır. * Tekrar satılabilirlik özelliğini kaybetmiş, başka bir müşteri tarafından satın alınamayacak durumda olan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. * İade etmek istediğiniz ürün ile birlikte orijinal fatura (sizdeki bütün kopyaları) ve iade sebebini içeren bir dilekçe göndermeniz gerekmektedir. * İade etmek istediğiniz ürün/ürünlerin kargo ücreti firmamız tarafından karşılanmaktadır..

yukarı

Alışveriş Sepetim

X
WhatsApp destek ekibimiz sorularınızı cevaplıyor.
Merhaba, nasıl yardımcı olabilirim?
WhatsApp Destek Hattı